The Lost riders

The Lost riders

David Casalprim



Nascut al maig del 1976 i iniciat al muntanyisme des de ven petit a les files de la UEC de Gràcia. Vaig descobrir la bici com afició a partir dels 25 anys. Poc amic de les presses de les curses, prefereixo entendre la BTT com una manera més de descobrir la muntanya, i una bona eina d’arribar fins allà on la imaginació em pugui portar.

 
Entre els diferents viatges en bici que he fet, els que més destaquen son els viatges hivernals que faig cada any a la Laponia Finlandesa, on junt amb els meus companys vam ser pioner en aquest tipus de ciclisme a Europa.



I les participacions a la Trans Czecko-Slovakia o1000 Miles, la primera cursa d’autosuficiència d’Europa. Una cursa peculiar on t'has d’espavilar tot solet per arribar al final, on els resultats son el de menys i on lo realment importat és el repte de gestionar el que passa a cada moment per assolir l'objectiu.



Somiador insaciable amb noves iniciatives al cap esperant el millor moment per fer-les realitat.


No cal ser un fanàtic del ciclisme ni un esportista extrem per voler recórrer llocs idíl·lics, una mica de curiositat i ganes de satisfer-la son suficients per començar a somiar.