The Lost riders

The Lost riders

Actualitat Febrer



Xerrades de viatges en bicicleta ala Fàbrica Moritz Barcelona.

El pròxim dia 24 de febrer a les 20h, tindran lloc les xerrades de viatges en bicicleta a la Fàbrica Moritz Barcelona.


Luiz Simoes:

Fotògraf professional i artista contemporani, Luiz Simoes ha recorregut en bici molts quilometres d’arreu del món, ens parlarà i ens passarà un vídeo sobre un dels seus viatges al Himàlaia Indú.


Con un par de ruedas:

Ens parlaran un dels seus viatges més exigent, Barcelona – Viena resseguint els Alps. L’Amelia i el Sergi son ciclistes reconeguts, els seus reportatges han sigut publicats a revistes i emesos per televisió, però el que els fa especials és la seva manera pròxima i natural d’encomanar el cicloturisme.


I jo mateix, en David Casalprim:

El ciclista perdut que parlarà de manera menys professional però amb una bona dosi de contingut sobre els viatges a Laponia i els seus misteris, per acabar presentant el pròxim repte a Groenlandia.


Presentació Vaude Team

Ja fa uns dies que Vaude va anunciar oficialment en el seu blog la meva incorporació com a membre de l’equip Vaude Edelrid Espanya.


Ja feia anys que Vaude era  una marca referent per a mi. Des de que el Pasqual Garriga ens treia a passejar pel Pirineu quan amb prou feina arribàvem a la majoria d’edat i fardava de les seves motxilles Vaude d’importació, o les primeres incursions a l’alpinisme hivernal amb la mítica tenda Space Explorer de l’Adrià Ricard. I sense oblidar la meva primera corda, una Edelrid de 45 metres hidròfuga que em va regalar el Dani, mon germà, pel meu 15è aniversari, que sempre vaig sospitar que ho va fer de manera interessada....  Així podria seguir fins a l’actualitat  amb la meva atrotinada motxilla Magic Rock 40 que està a punt de la jubilació desprès de 15 anys de servei o les alforges i la bossa de manillar de la gama Aqua Back que m’han passejat per mitja Europa i bona part del Marroc.
Per això em fa especial il·lusió poder formar part de l’equip Vaude Edelrid el qual agraeixo la seva confiança. Ara només cal sobreviure a la impaciència a l’espera d’estrenar el mou material!!!!

Als amants de la muntanya, l’escalada i el ciclsime, us aconsello visitar el seu blog de tant en tant, segur que hi trobeu coses interessants.

www.edelrid-vaude.es

Nou Logo de Groenlandia

Des de fa uns dies el blog llueix un nou logo del viatge a Groenlandia.




Això ha estat possible a l’aportació d’en David Fajula a qui li vull agrair la seva iniciativa i la seva paciència.

El David, és fotògraf i dissenyador gràfic apassionat per les bicicletes. Un parell d’anys ençà ens va proposar el disseny d’unes samarretes per Espaibic, una d’elles la vam adoptar per regalar-les a tots aquells que comprin una bicicleta Fetamà, les que fem a Espaibici, tot i que, qui la vulgui, esta disponible a la botiga junt amb d’altres que ha dissenyat en David amb un alt contingut culturista.


Des d’aleshores la col·laboració ha estat fluida, no sabria dir el perquè però sempre tenim algun tema entre mans.

Al David el podeu seguir ala seva web i al seu blog, i haurem d’estar molt atents per que en breu llençarà una col·lecció de samarretes per ciclistes entusiastes!!!

La seva web: www.davidfajula.com


El video del mes

Aquí us deixo no un, no... tres video!!! de la ruta que ens va inspirar per anar a Laponia ara fa 5 anys, La Iditabike el video ès més recent, però és el que més bé defineix el tipus de ruta que ens agrada fer.

1800 km a traves d'Alaska!!! Son tres videos una mica llargs però a mida que ens apropem al final es fa més amè.
Part 1


IditaTour: Part one. from LaceMine29.com on Vimeo.


Part 2


IditaTour: Part two. from LaceMine29.com on Vimeo.


Part3


IditaTour: Part three. from LaceMine29.com on Vimeo.