The Lost riders

The Lost riders

CAT 700



Mica en mica es va definint el calendari d’aquest any i una de les últimes confirmacions serà la participació a la CAT 700.


 Una cursa de 680 km que va des de la Vall d’Aran fins el delta del Ebre. Es una espècie de Non-Stop on no es pot rebre ajut extern programat, i hi haurà un màxim de 5 dies per completar el recorregut.


 Lo important en aquesta cursa, més enllà de guanyar, és gestionar on dormir, on menjar, quanta estona descansar, controlar els estats d’ànim i el cansament, que segur que desprès de dos o tres dies pedalant de sol a sol, inclús de nit, acabaran per aparèixer  per posar a proba l’atreviment dels més valents.

 
Serà una cursa al més pur estil Bikepacking on la millor estratègia serà pedalar ràpid, constant, lleuger i lluny!! I conservar prouta sang freda com per gaudir d’un recorregut que permetrà veure els canvis de paisatge que hi ha des del Alt Pirineu fins als arrossars del Delta del Ebre, a traves de la Catalunya interior.


O sigui que el 26 de juny, ens vestirem de Vaude, ens pujarem a una Surly i creuarem Catalunya a ritme de Rock and Roll!!

(qui vulgui conèixer més detalls de la cursa, el 19/02/15 hi ha una presentació a Espaibici)