The Lost riders

The Lost riders

Material Vaude d'hivern



Com que encara queden dies de fred, aquí van unes propostes de Vaude de les quals en puc parlar amb opinió pròpia.

Vaude Takesi Jacket


http://www.vaude.com/en-NL/Products/Clothing/Men-s-Takesi-Softshell-Jacket-golddust.html

Bloqueig de vent integral, i amb caputxa! Aquesta jaqueta softshell amb estil desenfadat de material fabricat ecològicament és 100% a prova de vent. L'interior de la jaqueta és càlid i ben estructurat, el que garanteix una alta transpiració i bon aïllament. Els punys de les mànigues i la “braga” incorporada (versió 2014) ajuda a mantindre els corrents d'aire fred controlats quan anem amb bicicleta. Color contrastats i bandes reflectants a la part posterior ajuda a ser més visible en condicions de mal temps.

Aquesta jaqueta te el segell de Green Shape i Bluesign, amb una petjada ecològica més reduïda.

Durant el Surly Fat Day 2015 la vam posar a prova aguantant temperatures de -8ºC amb forts vents de fins  40 a 70 km/h. Destacar que com totes les jaquetes de Vaude destinades a cilcisme, la Takesi, també te la part inferior de l’esquena més llarga de lo normal, així quan vas en bici l’esquena mai queda al descobert. La pròxima aventura de la Takesi Jacket de Vaude serà a Laponia!!

Hi ha tres colors disponibles, per home i dona!!!

Vaude Advanced Warm Pants


http://www.vaude.com/en-NL/Products/Clothing/Men-s-Active-Warm-Pants-black.html



La  combinació de materials és el camí a seguir. La combinació d'un tall ergonòmic, materials a prova de vent de 100% a la part superior de la cuixa fins al genoll, i insercions elàstiques altament aïllant. Amb material extremadament transpirable que garanteix  uns nivells de rendiment molt alt en dies de clima fred. Incorpora una badana veritablement confortable per fer ciclisme.


Disponibles amb badana i sense segons l’ús que se’n vulgui fer, la versió de dona és sense tirants!!! detall important per les enteses.

Testats!! L’any passat a Laponia van donar la talla i aquest any repetiran!!! I també han resultat tremendament útils els dies de bici en ple hivern per Catalunya.

 

 Vaude Estero Jacket


http://www.vaude-dealers.com/en/Products/Clothing/Jackets/Men-s-Estero-Jacket-blue-whale.html

Tot en un i un per tot. Aquesta jaqueta de pluja amb estil, de 2 capes i folre de malla intern, és un veritable tot terreny. Bloqueja el vent i la pluja, no importa si vas a viatjar a peu o sobre rodes. Amb una caputxa ajustable, punys ajustables i elements reflectants. Feta amb materials que respecten el medi ambient fabricat d'acord amb l'estàndard bluesign®.

En definitiva, una jaqueta tècnica, impermeable i talla vent amb un estil urbá o de cicloturisme d’alforges. I amb l'esquena ben llarga per no anar ensenyant la guardiola per tot arreu... No fa falta anar d’esportista sempre que volem anar en bici i ben equipats...

Hi ha sis colors solors disponibles, per home i dona!!