The Lost riders

The Lost riders

Viatge a Lapònia en bici de neu.


Des d’Espaibici i Tarannà hem tornat a preparar una altre incursió a Lapònia en Fat Bikes per tots aquells que vulgueu provar això de les bicis de neu, i serà el pròxim més de març.


Els camins del nord.

Però aquesta vegada no hem organitzat un viatge,  aquesta vegada n’hem organitzat dos!!!

 Primera Proposta

El primer viatge serà  la setmana del 13 al 20 de març, on repetirem part de la ruta de l’any passat, durant dos dies ens adaptarem a rodar per la neu, per desprès endinsar-nos a lo més profund de la tundra lapona on dormirem dos nits en cabanes al mig del no res. L’ambient està assegurat!!


Les cabanes aïllades de Lapònia


Un espai amb un mínim de confort
 
Aquesta activitat requereix un bon estat físic i un alt grau d’aventura, no cal ser un ciclista “Pro” ni un “Calleja” però si que s’ha de tenir experiència en bici, ser capaç d’aguantar llargues jornades d’activitat i acceptar que dos de les nits seran en una cabana d’espai reduït on es compartirà tot.


Els primers dies de ruta entre boscos i sobre llacs nevats.

Les inscripcions estan limitades a un màxim de 5 participants, això és degut al límit d’espai en les cabanes on dormirem al mig de la tundra.

El preu de l’activitat és de 1750€ i inclou:

Guiatge de l’activitat, 8 dies d’activitat, 5 nits en cabanes completament equipades, 2 nits en cabanes aïllades, pensió completa a càrrec dels guies, trànsfers d’aeroport, transport diari de l’equipatge, seguiment amb moto de neu per qualsevol inconvenient.

No inclou:

Vol Bcn-Kittilä-Bcn, lloguer de bici de neu (100€), despeses extres, begudes i menjar fora del especificat, assegurança de viatge (30€), tot el que no estigui especificat com inclòs.


L'assistència i transport d'equipatge a càrrec de la moto de neu!!!

Segona Proposta

Aquesta serà en plena Setmana Santa, del 20 al 27 de març. Durant 5 dies pedalarem pels impressionants paissatges finlandesos fins les portes de la tundra polar. Mica en mica ens adaptarem a pedalar sobre la neu amb les Fat Bikes fins a convertir-nos en uns experts.


Pels límits de la tundra lapona.

Aquesta segona proposta també exigeix un bon estat de forma ja que la neu es un terreny més feixuc de pedalar, però no cal ser un fora de sèrie. El nivell d’aventura és més suau que en la primera proposta ja que totes les nits seran en cabanes totalment equipades.


Cabanes completament equipades, un oasis al mig d'un entorn gèlid. 


Un bon sopar calent ho arregla tot.

Les inscripcions estan limitades a un màxim de 10 participants, en aquest el tipus d’allotjament ens permet fer un grup més gran.

El preu es de 1950€, i inclou

Guiatge de l’activitat, 8 dies d’activitat, 7 nits en cabanes completament equipades, pensió completa a càrrec dels guies, trànsfers d’aeroport, transport diari de l’equipatge, seguiment amb moto de neu per qualsevol inconvenient.

No inclou:

Vol Bcn-Kittilä-Bcn, lloguer de bici de neu (100€), despeses extres, begudes i menjar fora del especificat, assegurança de viatge (30€), tot el que no estigui especificat com inclòs.


La guia de participants de Lapònia 2015

Si vols més informació no dubtis en posar-te en contacte amb Espaibici i Tarannà!!!

I aquí el reportatge que es va emetre al Temps d'Aventura de TV3!!!