The Lost riders

The Lost riders

Vaude, nou patrocinador.


Des d’ahir he passat a formar part de l’equip Vaude. Aquest és un fet molt significatiu ja que comptar amb el suport de Vaude suposa guanya en tranquil·litat a l’hora de posar en marxa les diferents aventures.


Vaude està considerada com la marca europea més important d’equipament de muntanya, esquí, ciclisme i outdoor. A més a més ja fa anys que defensa amb fets una política d’ecologia que engloba des dels materials que fan servir pels seus productes que van des dels materials reciclats o lliures de PVC, la manera de produir tractant tots els residus que generen i la utilització de energies renovables fins allà on poden, i incentivar els seus treballadors per utilitzar la bici com a medi de transport per anar a treballar. Tot per aconseguir produir articles amb una petjada ecològica tant baixa com els sigui possible.

La qualitat dels productes Vaude és més que coneguda i avalada per la seva llarga trajectòria. Per això el seu suport és molt important, saber que el material que estàs utilitzant és el millor per cada situació i que funcionarà tal com s’espera, elimina preocupacions, incomoditats i et deixa més lliure per  gaudir del que estàs fent en aquell moment.


El patrocini es extensible a la Edelrid, fabricant d'equipament d'escalada i alpinisme, i hereus dels fogonets Markill.

Podeu seguir les noticies de Vaude i les activitats del seu equip d’esportistes al seu blog:


Aviat m’hi veureu per aquí!!