The Lost riders

The Lost riders

Ciclisme adaptat



El ciclisme adaptat no és més que fer arribar l’us de la bicicleta a tot aquells que no ho poden fer per si sol. Ja sigui adaptant les bicicletes o guiant-les, tant per un ús recreatiu com per un us esportiu d’alt nivell.

Aquest any l’hem començat a tope amb el ciclisme adaptat. Primer fent les xerrades de ciclisme adaptat al curs de Guies de BTT de Prats de Lluçanes.





Amb les sortides de ciclisme de la ONCE, tant amb adults com amb els més petits.




O amb la Fundació Cruyff i els seus projectes esportius per a nens i nenes.




 I col·laborant en un projecte d’alta nivell com el del Daniel Llambrich i la seva participació en el Mundial de Paratriathló fent-nos responsables del manteniment del seu tàndem, i deixant-nos compartir la evolució cap un ciclisme del màxim nivell.



En el ciclisme adaptat, en la majoria del casos, és important comptar amb el suport d’un company. Per això la figura del voluntari és vital. Però el significat de voluntari acaba per esvair-se quan t’adones que realment acabes compartint una afició i que la teva participació no només beneficia a algú altres sinó que a més a més marxes amb un somriure cap a casa.

Si t’agrada anar amb bici i vols compartir la teva afició de tant en tant, enviem un correu i estaràs al corrent de totes les activitats. No cal ser un expert per participar, només ganes de passar-ho bé!