The Lost riders

The Lost riders

De compte enrere!!!



Estem a 20 dies d’agafar l’avió i encara queden serrells per acabar de perfilar. I per si no en tinguessis prou, hem decidit convertir la nostre aventura en una triatló. A la prova de bici i de kayak hi hem afegit l’alpinisme.
A Groenlàndia  ens endinsarem en un ambient poc habitual a casa nostre, un ambient marí degut a l’aigua salada dels fiord entremig d’un paisatge alpí de muntanyes escarpades i atrapades en unes de les geleres és antigues del món.


Però no podem oblidar, les nostres limitacions, no comptarem amb cap assistència exterior i haurem de ser autosuficients això ens obliga a carregar amb tot el material que haurem de fer servir des del principi fins la final de recorregut. I si volem aprofitar la nostre estada per gaudir al màxim dels paisatges per on anirem, haurem d’aguditzar la nostre imaginació.

Per això hem optat per fer servir un únic calçat que ens serveixi per tot, renunciant al calçat específic de bici per tal de poder endinsar-nos als platós glacials i fer algun cim inhòspit. Unes sabatilles que ens permetin la màxima comoditat per tots els terreny i amb una sola semi rígida, com les Vaude Dibona, aptes per poder fer servir els grampons minimalistes i super lleugers, Edelrid Spiderpick, que junt amb un piolet de competició, Edelrid Race, ens permetran explorar tots els vessants del Sud de Groenlàndia.