The Lost riders

The Lost riders

Material Vaude d'estiu




Ara que ja comença a caure neu ha arribat l’hora de fer un repàs al material Vaude que li ha tocat patir els deliris d’un ciclista desorientat... 





Àgil i respectuosa amb e medi ambient: jaqueta Softshell amb una combinació intel·ligent de texits Windproof 100 en les àrees exposades i Windproof 80 elàstic a les menys exposades, amb teixits més transpirables sota els braços i a l’esquena per regular millor la temperatura durant les exigents activitats  d’hivern. Llargues cremalleres de ventilació sota els braços, , butxaques extres al pit de fàcil accés i elements reflectants per la nit. I tot això amb el segell de qualitat Green Shape que significa una producció respectuosa amb el medi ambient sota la norma Bluesign®. Ha donat la talla a les travesses hivernals de Laponia, als fiords del Groenlandia i a les rutes de BTT pels cims del Pirineu.



Samarreta tècnica de bici, un teixit evolucionat amb un tall còmode, lleuger i elàstic. Una de les peces més còmodes per les activitats d’estiu, siguin les que siguin.



Elàstics i molt còmodes, ideals per fer BTT o viatges de cicloturisme. Lleugers i amb cintura ajustable. Inclou pantalons interns amb badana desmuntables. Teixit Bluesign® “eco-friendly”!! Els millor pantalons de bici que he tingut mai! Molt recomanables per sortir dels recorreguts de bici habituals o inclús per fer muntanya (sense la badana...)



Mitjons resistents i lleugers, amb la punta dels dits, el taló i la llengüeta encoixinada!! Indestructibles...



Bota lleugera de mitja canya, transpirable i amb sola Vibram. Ideal per moure’s per terrenys exigents amb agilitat. Son específiques per alta muntanya però m’han servit a la perfecció de cara a Groenlandia i les rutes en bici d’alta muntanya on s’havia de portejar la bici. No serveixen per pedals automàtics, sempre els he utilitzat amb pedals de plataforma.