The Lost riders

The Lost riders

Viatge en bici de neu a Laponia, t’apuntes?Des de la primera vegada que vam anar a Finlàndia en bici de neu ara fa cinc anys, ens ha perseguit la idea de donar a conèixer la màgia d’aquest viatge, i ara, quan s’apropa la nostres sisena edició, ho hem aconseguit.Junt amb l’agencia de viatges Tarannà hem organitzat un viatge en bici de neu a Laponia per la Setmana Santa del 2015.

http://www.taranna.com/


Més informació, aquí!!!!

Tarannà és una agencia de viatges una mica diferent a les agencies de viatges convencionals, a part de les destinacions més habituals, també disposen d’ofertes més alternatives i temàtiques com viatges en bici, fotogràfics, sostenibles,  de ciència i aventura i moltes més. I a més a més tenen un fort compromís amb el mediambient on entre d’altres iniciatives han creat “el Bosc Tarannà” per tal de compensar les emissions de CO2 que es generen degut a l’activitat de la pròpia empresa.

Ara ja no hi ha excusa, si vols viure una experiència com hi ha poques, ja ho sap, demana per Reis un guants i una bufanda que per Setmana Santa anem a Laponia!