The Lost riders

The Lost riders

Micro aventura per Sau i Tavertet.D’aquí just un més marxem cap Alaska, allà ens espera un paisatge salvatge on hi haurà moments que no podrem pedalar i ens veurem obligats a caminar empenyent la bici o inflar els packrafts i remar per immensos rius.


Per comprovar que tot el material està en ordre d’ús, res millor que posar-lo a prova per evitar sorpreses un cop siguem al mig del no res.
 

El pantà de Sau i els cingles de Tavertet és un lloc ideal per combinar activitats d’aigua i terra, i posar-se a prova.


Una caminada pels cingles de Tavertet i la Vall de Balà, vistes i ambient assegurat!!! Les cadenes de la volta al Puig de la Força i les escales de les Baumes li donen un punt molt interessant. I un cop al pantà, inflar el packraft i cap el campanar de Sau, un parell de “Veroniques” i cap a casa!!

 
Aquí us deixo un link d’un “Wikilocker” per qui vulgui fer el recorregut. Jo el vaig fer al revés. Pujant des de Sau cap el Puig de la Força i després Tavertet i la Vall de Balà.


Qui ho vulgui també pot fer la volta sense packraft, continua sent una excursió xul·lissima!! Una micro aventura ràpida, variada i a prop de casa!!!

Més fotos aquí!